dissabte, 10 de maig del 2008

AMICS DE BOULIMBOU




Arrel d'un viatge al Senegal, en Pep, la Mercé, la Lola, la Cristina, la Carme, en Lluis, la Isabel i la Fina ens hem proposat (en col.laboració amb els nois del poble de Boulimbou que viuen o treballen a Salt) engegar un projecte agrícola que permeti a aquest poble generar recursos i cobrir les seves necessitats més bàsiques.

El poble de BOULIMBOU està situat a l'interior del Senegal a 500 km. de Dakar. Els seus habitants viuen de l'agricultura de secà i de l'ajuda dels immigrants de Salt.

Viuen en condicions força precàries no tenen electricitat:

  • ni aigua potable
  • ni escola
  • ni serveis sanitaris
  • ni pont per travessar el riu

NO TENEN EL MÍNIM PER PODER TIRAR ENDAVANT.

El nostre projecte vol ajudar als habitants de Boulimbou a crear una empresa agrícola que els permeti millorar el poble.

Comptem amb 10 hectàrees de correu que cedeix el poble, les aportacions dels nois de Boulimbou que viuen a Salt i també les nostres.

Acceptem tot tipus de col.laboracions i ajuda econòmica.

e-mail de contacte: mailto:boulimbou@gmail.com

Deixeu-nos la vostra adreça electrònica i us anirem informant personalment o a través d'aquest blog.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carme,

has tingut una idea excel·lent creant aquest blog per a recolzar una iniciativa molt solidària, i et felicito, tant a tu com als que veuen als senegalesos de Salt més com a germans que com a immigrants necessitats. A partir d'ara, nodrir-lo cada dia de continguts atractius serà una feina engrescadora que ben segur enganxarà a tots els interessats en millorar les condicions de vida dels seus, malauradament, protagonistes.
Tan sols m'agradaria fer-te una suggerència: tal i com estan estructurats aquests blogs, quan hi accedeixes veus el darrer que hi has penjat, de manera que, en aquest cas, la idea d'Amics de Boulimbou quedarà amb el temps amagada a baix de tot i serà difícil d'ensopegar-hi si no la busques expressament. Seria possible de posar alguna imatge que quedés sempre a la vista i que estigués lligada amb la informació que explica el projecte original?
Una abraçada,

Lluís Pagès

Carme G ha dit...

Hola Lluís i gràcies per les teves paraules! He tardat a contestar-te i no he actualitzat el blog perquè he estat fora la última setmana.
Et confesso que és la meva primera inmersió en el món dels blogs, i tot just estic provant i mirant de trobar solució a diversos problemes que s'em plantegen.
Estic d'acord amb la teva suggerència i el que he fet ha estat crear unes etiquetes per classificar per temes les diferents entrades. Si cliques sobre AMICS DE BOULIMBOU veuràs com et surten totes les entrades que hi fan referència (de moment només n'hi ha una, doncs estic esperant que em passin els objectius, actuacions, fotos ... de l'associació)
Després d'una tarda de recerca vaig aconseguir col.locar en el blog un comptador de visites i un d'usuaris en línia, i també he de posar més links de webs de Salt, de premsa i d'altres associacions solidàries....
Gràcies per les teves suggerències i per ser el primer comentarista del blog!

Una abraçada.

Carme