diumenge, 22 d’abril del 2012

BLANES PER GÀMBIA


Aquí teniu un escrit dels nostres amics de 

"BLANES PER GÀMBIA"

on expliquen la visita que ens van fer a Boulimbou

           Podeu consultar el blog clicant el següent enllaç

Des de Kuwonku




 Hola amics:

Si, ja fa dies que som a Kuwonku però com molts ja sabeu tenim forces problemes de connexió i quan en tenim, llavors no tenim l’ordinador carregat; quan si li tenim, falta bateria al mòbil etc. etc. De vegades és un xic desesperant voler-te connectar però ja sabem que som a l’Àfrica i aquí tot és “domandin…domandin….”

Avui estem contents, hem tingut un dia molt plè. Avui hem anat “d’excursió cultural”. No és que se’n pugui dir cultural, però hem vist maneres de fer diferents a les nostres, de gent blanca amb un xic mes d’experiència africana.
Hem anat a Boulembou (Senegal) a una hora de casa nostra on hi ha una O.N.G. de Salt. Una gent fantàstica, en Pep i companyia,  que fa uns set anys treballen per aquest poble i que ens han vingut a veure a Kuwonku tres vegades i els hi devíem la visita. Ens ha agradat molt la manera de fer amb el seu poble, avui era l’últim dia d’estada doncs demà ja marxen cap a Dakar per després agafar l’avió cap a Barcelona. Hem visitat els seus camps…el galliner que els hi ha costat un xic tirar-lo endavant dons se’ls hi morien les gallines i ens han regalat un pollastre preciós.