dimarts, 8 de juliol del 2008

ATENCIÓ "SEGONES JORNADES SENECAT A SALT"L'Associació de Immigrants Senegalesos pel Desenvolupament de Salt (SENECAT) ens presenten les 2ones jornades de portes obertes de l'associació dins les quals tindrà lloc la Nit Musical Senegalesa a LA MIRONA.

Els objectius principals de SENECAT són la promoció de la integració sociocultural de la comunitat senegalesa de SALT (Girona) a través d'aspectes concrets que caracteritzen la seva comunitat i proporcionar la comunicació tant a nivell personal com col•lectiu amb trobades de diferents tipus i amb l'oferiment de participar en aspectes de la vida de la seva comunitat.
Dins d'aquestes trobades hi trobem les segones jornades de portes obertes que no tenen altre objectiu que oferir un coneixement de primera mà de les costums i la cultura africana a través de diferents activitats, temes i expressions...
Les jornades tindran lloc els dies 11,12 i 13 de juliol de 2008.
PROGRAMA:
DIVENDRES 11 DE JULIOL
-18:00h. Inauguració de les jornades i de l'exposició de DAOUDA (artista del Senegal) a càrrec de l'alcaldessa de Salt.
-18:45h. Taula rodona sobre "la participació dels immigrants" amb la participació del teixit associatiu de Salt i de les administracions públiques.Hi participaran:-Secretaria per a la immigració. Pere Cortada Hortalà, Coordinació territorial-Representant de l’Ajuntament de Salt-Representant dels Mossos d’Esquadra -Obam Miko (UGT)-Pau Masó i Frauca (PMF Advocats)-Modera: Mawo Ndiaye CASC-El-Hadji FAYE, mediador.
-20:00h. Degustació de productes senegalesos.-Lloc: Teatre de Salt.
DISSABTE 12 DE JULIOL
-10:00h. Obertura de l’exposició (servei de cafè)
-13:00h. Dinar senegalès (Yassa poulet + beguda senegalesa)
-15:00h. Projecció de film de Senegal amb debat final.
-22:00h. Nit Musical Senegal a LA MIRONA.
DIUMENGE 13 DE JULIOL
-11:30h. Partit de futbol amistós. Senegal + Equip Local al Camp de Futbol de Salt.
Convidem a tots els AMICS DE BOLIMBOU (Senegal) a participar activament en aquestes jornades.
Si voleu consultar el programa original de les jornades SENECAT
cliqueu al següent enllaç.