dijous, 15 de maig del 2008

AFRICAT. 2a. Mostra Internacional del cinema Africà a Catalunya


Tant a la Web de l'Ajuntament com a la de Tot Salt, està anunciada aquesta mostra de cinema internacional sobre cinema africà que durarà del 15 al 18 de maig de 2008.
El text de presentació és prou eloqüent i suggestiu com per engrescar-nos a participar-hi , però caldrà que cerquem a la premsa un xic més de concreció ja que no hi figuren ni els noms dels films, ni el lloc de projecció, ni l'horari...

"L’Àfrica és moderna i innovadora. L’Àfrica es mou. A Africat, ens endinsem en el món del cinema mitjançant un viatge a la descoberta, amb algunes de les moltes cares apassionants que ofereix l’Àfrica actual. Amb la projecció dels millors films africans dels darrers anys. Amb debats, documentals, curts, cinema fet pels joves de Salt, activitats lúdiques per a la canalla..."
QUE GAUDIU AMB L'AFRICAT!

1 comentari:

Tafa ha dit...

Hola a tots
Gracias a los amics de boulimbou ,de Salt y Girona conocí a Boulimbou poblado africano senegal a que le falta todo de tipo de necesidades basicas .Salud ,agua potable ,escuela ,comer...
Contamos mucho con la cooperacion entre salt,girona y boulimbou para que vivan dignamente toda de la poblacion de boulimbou y que no le falte necesidades basicas.Pienso que el proyecto agricola abrira las puertas del futuro de este poblado .Animo .