diumenge, 11 de juliol del 2010

ALEGRIES





Aquests darrers dies, hem rebut algunes fotografies de Boulembou que ens han omplert de joia. Son aquestes que adjuntem i comentem. La primera es la del dipòsit acabat i funcionant. L’empresa l’ha acabat en el temps previst, abans de l’arribada de l’estació de les pluges i l’han decorat amb aquests colors tan alegres que fan que sigui, a més de molt útil el dipòsit mes glamurós de l’Africa occidental. Aquesta imatge és la constatació d’haver arribat al final de la 2a. Fase del projecte hídric. Ara ja comencem a treballar per preparar la tercera fase, la darrera del projecte, on, com a objectiu principal la construcció de les infraestructures per fer possible l’establiment d’horts familiars i comunitaris amb l’objecte d’augmentar les collites de cacahuet i hortalisses i, de retruc, les rendes familiars. El que s’ha aconseguit fins ara es molt i si poguéssim fer la última part, ja seria fantàstic.

L’altra fotografia, la de l’equip de futbol amb l’equipament de la UE Coma-Cros, es la imatge d’una història molt bonica.

Els joves de Boulembou han fet els més de 2 km de rasa per fer arribar l’aigua del pou i dipòsit a les fonts que s’han instal•lat pel poble. En la darrer viatge ells varen confirmar la seva aportació de treball gratuït al projecte, però varen demanar que els faria molta il•lusió si els poguéssim fer arribar algun equipament de futbol pels equips que han muntat al poble. Des d’Amics de Boulembou varem contactar amb responsables de la U.E. Coma-Cros, que de seguida varen acceptar buscar 2 o 3 equipaments complets dels seus jugadors, i a l’hora ens comentaven que els agradaria tenir-ne alguna fotografia. Doncs, perquè les coses han anat rodades, un mes i mig després d’haver escoltat la petició dels futbolistes de Boulembou, ja s’ha tancat el cercle, ells varen fer la rasa, la U.E. Coma-Cros va trobar i cedir els equips, els hem fet arribar a Boulembou i ja ens han retornat arribar les fotografies, que alhora hem tramès a la UE Coma-Cros que aviat les penjaran al seu web. Gràcies per les sumes de generositat.