divendres, 30 d’abril del 2010

VIATGE A BOULIMBOU I CAMINEM AMB CÀRITAS



DEMÀ (DISSABTE 1 DE MAIG) UN GRUP D'AMICS DE BOULIMBOU SURTEN DE VIATGE CAP AL SENEGAL PER FER UNA ESTADA SOLIDÀRIA I DE REVISIÓ DELS PROJECTES QUE S'ESTAN DESENVOLUPANT A BOULIMBOU. MOLT BONA ESTADA I ESPERAREM LES NOVETATS QUE ENS EXPLICAREU A LA VOSTRA TORNADA!


Aprofitem també per engrescar-vos a particiapr a la caminada per les deveses de Salt que organitza CÀRITAS pel proper diumenge 2 de maig.

La informació més detallada la trobareu en el cartell i en aquest article que Càritas va publicar a la revista la Farga.

"Us convidem un matí de primavera a fer una caminada popular per Les Deveses de Salt.
Farem una passejada pel nostre entorn natural més estimat i amb la col•laboració d’entitats i grups excursionistes del poble coneixerem una mica més la vegetació, els animals i l’activitat humana que conformen aquest espai tan proper.
En un punt del recorregut trobarem un esmorzar preparat. Ens recuperarem i compartirem l’estona amb tots els caminadors.
La caminada no tindrà cap grau de dificultat especial. Està pensada per a totes les edats i per a tothom qui estimi la natura, que apreciï la bona companyia i que tingui un esperit solidari.
Aquest acte s’engloba dintre la campanya de Càritas Salt per arribar a ser més socis col•laboradors i que finalitzarà el mes de juny amb el tradicional Recital de Poemes que dirigeix Salvador Sunyer.
Tots sabem prou bé les necessitats que hi ha al nostre poble i més amb aquesta crisi econòmica que s’allarga sense que li podem veure el final. Càritas intenta ajudar a les persones que passen més dificultats desenvolupant projectes de promoció i oferint assistència bàsica quan cal. Però per poder fer efectiva aquesta ajuda necessita la col•laboració de les persones amb esperit solidari.
Els recursos de Càritas Salt provenen, en part de subvencions de diverses administracions i d’entitats privades i d’altra part de recursos propis (socis, col•lectes, donatius, venda de roba de segona mà, activitats benèfiques, etc) i col•laboració de Càritas Diocesana. Tenim la intenció d’augmentar els recursos propis i fer-ho pel sistema de socis, sense descartar cap dels altres camins, perquè dòna estabilitat i permet preveure i programar amb més seguretat.
La caminada serà el dia 2 de maig i en el cartell adjunt podeu consultar l’horari, el punt de sortida, guiatge per les deveses… Serà necessari fer l’inscripció el mateix dia, una estona abans de la sortida.
Comptem, com sempre, amb la vostra participació i col•laboració

Càritas de Salt